Si ens voleu seguir minut a minut...

Reportatge de l'open BTT i TRAIL a TV3 (Esports 3)

Cada divendres el programa Bike Attack emet el resum de la cursa que s'ha celebrat el diumenge anterior, cobrint les 4 curses de L'open.
Programa del divendres dia 10 de Febrer (reportatge de la cursa de Quart 5/2/12)

Programa del Divendres dia 17 de Febrer (reportatge de la cursa de Llorà 12/2/12)

Programa del Divendres dia 9 de Març (reportatge de la cursa de Les Planes d'Hostoles 26/2/12)

Concepte millorat

Sortida Llambilles
En aquesta segona edició de l'Open BTT BMW, hem volgut ser fidels als principis del MTB, buscant circuits ciclables, divertits i entretinguts. Amb pistes ràpides, corriols i trialeres, amb cabuda per a TOTHOM, buscant l'esperit de l'esport però al mateix temps creant espais per a tots els participants, des d'aquells ciclistes mes experimentats que busquen la victòria i/o la preparació per la nova temporada fins a aquells amants de la muntanya que volen venir a passar el diumenge en una marxa popular. No ens oblidem tampoc dels que volen disfrutar d'un dia d'esbarjo i esport en família. Per això hi han diversos circuits inclòs els jocs escolars del gironès per als mes menuts de la casa.

Sortida cursa Canet d'AdriEnguany l'organització també ha volgut donar cabuda a aquells participants de curses a peu, una disciplina que cada dia guanya adeptes a casa nostra i que per desgràcia no tenen massa opcions per fer aquí. Per aquest motiu també els dedicarem aquest Open. En aquesta linia s'ha creat l'OPEN TRAIL TRADEINN